Forever Freedom

Forever Freedom

Forever Freedom | cod: #196
Forever Freedom | cod: #196

Forever Freedom

  • Formulă unică, disponibilă într-o băutură pe bază de aloe, asigură un mijloc practic şi nutritiv de apărare faţă de simptomele uzurii articulaţiilor
  • Asimilare mai bună datorită gelului de Aloe vera cu rol de transportor
  • Conţine substanţe proprii organismului, prezente în articulaţii

În formula produsului Forever, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală este combinat cu alte substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionări a articulatiilor.

Am adăugat sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor.

Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritătii tesuturilor conjunctive si bunei functionări a articulatiilor.

Sulfatul de glucozamină si cel de condroitină contribuie la păstrarea structurii si gradului de hidratare a cartilagiului, ce actionează ca un “tampon fată de socuri”. De asemenea, ajută la păstrarea vâscozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafete deasupra alteia.

Pe măsură ce organismul îmbătrâneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare, ceea ce duce la uzura articulatiei. Produsul Forever asigură cantitătile recomandate de glucozamină (1500 mg), sulfat de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C, la o doză de 120 ml. În combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitină, vitamina C si MSM constituie prima linie de apărare fată de deteriorare.

La fel ca în alte produse Aloe Vera Forever, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!

Compozitie: gel de Aloe Vera FLP stabilizat, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM, vitamina C, tocoferol (vitamina E naturală), antioxidanti, suc natural de portocală.

Continut:flacon 1litru;
Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 80-120 de ml. Se beau zilnic minim 1,5 l apă! După desigilare, flaconul se păstrează la frigider!

Forever Freedom | cod: #196
Forever Freedom | cod: #196

COMANDA ACUM !

Vrei sa stii cum poti beneficia de 15% ori 35% reducere, pe viata,
la toate produsele Forever? Afla aici despre: REDUCERE

SHARE