Facial Mask Powder

Facial Mask Powder

Facial Mask Powder #341
Facial Mask Powder #341

Facial Mask Powder

  • Se omogenizează cu Aloe Activator
  • Curăţă, catifelează şi redă fineţe epidermei
  • Conţine extract din flori de muşeţel cu efect calmant şi decongestionant asupra epidermelor sensibile
  • Prin adăugarea a jumătate de linguriţă de miere de albine se obţin rezultate deosebite

Masca-pudră Facial Mask Powder este o combinaţie unică de ingrediente valoroase, alese pentru calităţile lor de curăţare în profunzime a porilor şi de hidratare cutanată. Se omogenizează perfect cu Aloe Activator pentru a se etala uşor în strat subţire la nivelul tenului. Albumina şi maltodextrina „redesenează ” conturul feţei, iar caolinul absoarbe excesul de sebum.  Alantoina şi extractul de muşeţel au efect hidratant şi de întinerire a tenului.

MOD DE UTILIZARE

Pentru prepararea unei măşti destinate utilizării imediate se omogenizează o doză-măsură de pudră cu o doză-măsură de Aloe Activator, picătură cu picătură, până la  obţinerea consistenţei de emulsie fină. Cu ajutorul pensulei cosmetice incluse în trusă se aplică masca sub forma unei pelicule fine, pe linie median ascendentă, către în afară, evitând zona ochilor, începând de la nivelul gâtului şi urcând progresiv cu “ancorare” în spatele urechilor. Se va  păstra  repaus în poziţie culcată, la 40 de grade faţă de orizontală, pentru circa 30 de minute (sau mai puţin pentru epidermele sensibile), nefiind permise mişcări ale musculaturii mimicii. Masca se va îndepărta după înmuierea sa prealabilă cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apă călduţă, urmată de clătirea din abundenţă a feţei, gâtului şi decolteului.

NOTĂ: Dacă după aplicarea măştii  apar contracţii musculare sau prurit ocazional, se va apăsa uşor zona respectivă până la dispariţia acestora, fără a se scărpina sau freca.  

Facial Mask Powder #341
Facial Mask Powder #341

COMANDA ACUM !


Vrei sa stii cum poti beneficia de 15% ori 35% reducere, pe viata,
la toate produsele Forever? Afla aici despreREDUCERE

SHARE