Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel

ALOE VERA GEL

  • Secretul Aloei vera se află în interiorul plantei.
  • Primul produs care a primit aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe.
  • Conţine peste 200 de compuşi activi.
  • Benefic pentru menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

Imaginati-vă că beti sucul dintr-o frunză de Aloe din care tocmai ati tăiat o felie! Direct din plantă! Gelul stabilizat din Aloe Vera Forever este cu adevărat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea! Miraculoasele frunze de Aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C,D, E).

Acest gel, ce contine forma stabilizată de Aloe – brevet înregistrat de Forever Living Products (FLP) – este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie. Acest produs din Aloe Vera Forever este, de altfel, cel dintâi care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism neutru care a atestat puritatea si vâscozitatea gelului obtinut de Forever. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe Vera autentifică acest dar al naturii.

Poate fi consumat zilnic, singur ori cu alte produse Aloe Vera Forever, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, si rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente la ora actuală în lume!

Continut: flacon 1 litru;  Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 80-150 de ml. Se beau 2 litri de apă/zi! După desigilare, flaconul se păstrează la frigider!

Aloe Vera Gel | cod #015
Aloe Vera Gel | cod #015

COMANDA ACUM !


Vrei sa stii cum poti beneficia de 15% ori 35% reducere, pe viata,
la toate produsele Forever? Afla aici despreREDUCERE

SHARE