Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea Forever | cod: #200
Aloe Blossom Herbal Tea Forever | cod: #200

Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea de la Forever Living Products (FLP) este un amestec de produse vegetale si condimente preparat într-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aromă bogată. Lipsit de cofeină, el a fost astfel formulat încât să dea totusi senzatia de revitalizare. Fie că se bea fierbinte, fie că se adaugă cuburi de gheată, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat.

Acest produs international combină ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortantă, coaja de portocală si cuisoarele conferă un gust plăcut de fructe, alături de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de Aloe Vera Forever culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sărac în calorii este inclus în programele FLP de monitorizare a greutătii corporale, ceea ce ne onorează.

Ingrediente: scortisoara, coajă de portocală, cuisoare, frunze de mure, pimenta, fenicul, ghimbir, piper de Jamaica, nucsoară, boboci florali de aloe, Gymneme sylvestre, musetel.

Prezentare: 25 plicuri unidoze

Mod de folosire: pentru ceai fierbinte se pune un plic intr-o cană si se toarnă apă clocotită. Se lasă la infuzat 3-5 minute, după care se scoate plicul. Pentru ceai rece (un litru) se pun 4 plicuri într-un vas peste care se toarna 2 cani de apa clocotită. Se lasă la infuzat 3-5 minute, dupa care se scot plicurile si se adaugă 2 cani de apa rece si se răceste cu gheată; De asemenea, se poate pune un plic de ceai în 1 litru de apă de izvor si se lasă la macerat 8-10 ore. Se bea în loc de apă, pe parcursul unei zile, alături de alte produse Aloe Vera Forever.

Aloe Blossom Herbal Tea Forever | cod: #200
Aloe Blossom Herbal Tea Forever | cod: #200

COMANDA ACUM !

Vrei sa stii cum poti beneficia de 15% ori 35% reducere, pe viata,
la toate produsele Forever? Afla aici despre: REDUCERE

SHARE