Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar
Aloe Berry Nectar | cod #034

ALOE BERRY NECTAR

Produsul Forever contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă binefăcătorul suc de mere si de merisor (afine rosii).

Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizează o cantitate însemnată de vitamina C, fiind concomitent o sursă naturală de picnogenol – un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitătii colagenului. Sucul de mere este important pentru continutul în vitamina A si C, potasiu si pectină. 

Bautura nutritivă din Aloe Vera Forever se poate consuma ca atare, înainte de masă sau în timpul meselor. Aroma sa delicioasă, complet naturală, este dată de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi în egală măsură pe placul adultilor si al copiilor, Forever a adăugat fructoză (un zahăr natural din fructe).

Continut: flacon 1 litru; Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 60-120 de ml. Se beau 2 litri de apă/zi!
După desigilare, flaconul se păstrează la frigider! În functie de situatie, este foarte bine să consumăm Aloe Berry Nectar împreună cu alte produse Aloe Vera Forever.

 

Aloe Berry Nectar | cod #034
Aloe Berry Nectar | cod #034

COMANDA ACUM !


Vrei sa stii cum poti beneficia de 15% ori 35% reducere, pe viata,
la toate produsele Forever? Afla aici despreREDUCERE

 

SHARE